+380673870816 +380673870816

У Рівному "Небесна колискова" влаштувала для малечі концерт

На вихідних у торгівельно-розважальному центрі вже відома у Рівному "Небесна колискова" влаштувала концерт до Дня Святого Миколая. 

У святковій програмі задіяли близько 60 дітлахів різного віку. Організатори розповіли, що на двохгодинний захід витратили місяць ретельної підготовки, проте, він того вартий, адже несе окрім розважальної ще й виховну функцію.

Валентина Волошина, організатор концерту:

- Ми проводимо щороку певні заходи. Свято Миколая проводимо вперше. Проводимо День захисту дітей. Мені здається, що сьогодні буде цікаво тим, що це Миколая. Буде багато конкурсів. Хай дітки радуються. Миколай - це чудовий персонаж, який вчить дарувати подарунки.

Винуватець концерту Святий Миколай в цей день приносить слухняним діткам подарунки, а неслухам - різочку. Дідусь розповів, що останніх цьогоріч буде зовсім-зовсім мало. Адже наші дітки слухняні та з нетерпінням чекають його подарунків під подушкою.

Корній Давидюк, Святий Миколай:

- У старі часи в Україні не було Діда Мороза, а був Святий Миколай, який зранку приходив і щось клав під ялинку.

Окрім Миколая на святі був присутній і його головний помічник Ельф Ельфович, який розповів про завдання та вподобання ельфів.

Павло, Ельф:

- Нас багато, але ми ховаємося. Я один кому можна показуватися. Нас можна впізнати за формою вух. А ще ми любимо лоскотатися і приносити подарунки від Святого Миколая.

Концертна програма передбачала чимало конкурсів, ігор, танцювальних номерів та багато інших цікавинок. Віка і Діана до свята приготували сценку про двох француженок, які сперечалися хто з них красивіша, але за класикою дитячого жанру перемогла дружба.

Віка і Діана, учасниці концерту:

- Ми не вирішили це питання, ми просто подружилися. В кінці ми зрозуміли, що ми обидві однакові і ми двоє красиві.

За словами організаторів, вони провели концерт до Дня Святого Миколая вперше і він видався на славу. Ймовірно, що і в наступному році улюблений Святий усієї малечі завітає до "Небесної колискової".

Схожі статті