+380673870816 +380673870816

У Рівному науковці обговорили необхідність впровадження ґендерної освіти в ДНЗ

Науковці із різних областей України у галузі медицини, психології, педагогіки, юриспруденції, богослов’я та представники обласної влади зібралися у Рівному аби взяти участь у засіданні круглого столу на тему: "Актуальні питання  ґендерної політики та ювенальної юстиції в контексті євроінтеграційних процесів нашої держави". 

Організаторами круглого столу виступила координаційна рада з питань духовного та морального виховання, яка створена при освітянській комісії Рівненської облради. Зокрема під час засідання мова йшлася про ґендерну освіту та систему нормативного регулювання ювенальної юстиції в Україні. Адже згідно з міжнародними стандартами ЄС та ООН, Україна зобов’язалася досягти ґендерної рівності на всіх рівнях освіти не пізніше 2015 року.

Нині Міністерством освіти і науки України затверджені шкільні ґендерні підручники. В нашій державі ґендерна політика подається як рівність прав жінок і чоловіків. Та виявляється, що ґендер – це соціальна стать. Вже не важливо ким людина народжується, важливо ким вона себе відчуває: гетеросексуалом, бісексуалом, гомосексуалістом, лесбійкою чи трансґендерною особою. Науковці стверджують, що мова йде про підступну пропаганду гомосексуалізму в українському суспільстві і в результаті очікується руйнація інституту сім'ї вцілому. Чи то іронізуючи, чи то всерйоз вони називають ґендерне виховання злом, яке докотилося до нашої країни.

Василь Жуковський, декан гуманітарного факультету Національного університету "Острозька академія":

- Що вам люди вроджені біологічні характеристики – це говорить зло. Ви самі маєте вирішити жінка ви чи чоловік, а не якесь химерне випадкове поєднання хромосом – це знову говорить у ХХІ столітті зло. Ви біологічні батьки не спроможні виховувати своїх дітей – це продовжує говорити зло. Віддайте їх секс-меншинам і вони належним чином потурбуються про ваших дітей, відтак до двох статей чоловік і жінка долучаються ще декілька і їх носії вимагають визнати їх рівність вінчатися, рівність виховувати дітей та рівність займати місце в суспільстві.

Крім того, як йшлося під час круглого столу,  ґендерна політика впроваджується разом з системою ювенальної кримінальної юстиції під замаскованими назвами: "Права жінок та дітей в Україні", "Захист прав дітей" та під приводом "боротьби з домашнім насильством" і "торгівлею дітьми". Згідно з рекомендаціями Організації Об’єднаних Націй, Україна має створити систему так званого захисту прав дітей. Проте, на думку деяких експертів, існує небезпека того, що через своєрідну інспекцію нагляду за проблемними сім'ями, може відбутися масове позбавлення батьківських прав і відбирання дітей для передачі їх на всиновлення гомосексуальним парам за кордоном.

Михайло Паночко, старший єпископ ХВЄ України:

- Це не захист прав людини - це захист гріховного збочення, це захист аморальності та беззаконня, це цинічний виклик творцеві, це насмішка злісна над законами Божими.  

Учасники заходу неодноразово наголошували, що діти є найбільш незахищеними перед проблемами ґендерезації. Відтак, їх батьки мають право написати листа або ж звернення до керівника дошкільного навчального закладу своєї дитини, представників влади та Національної комісії з питань захисту суспільної моралі аби вберегти своє чадо від такого виховання.

Схожі статті