+380673870816 +380673870816

У Рівному Наталія Королевська презентувала програму "Нова економіка - нова країна"

До Рівного завітав народний депутат України, голова Комітету з питань промислової та регуляторної політики й підприємництва, лідер партії "Україна-Вперед!" Наталія Королевська. В нашому місті вона провела презентацію програми "Нова економіка - нова країна", зустрілася із автоперевізниками та партійним активом.

Над програмою партії Наталії Королевської "Україна – Вперед!" під назвою "Нова економіка - нова країна", яка вже у травні презентуватиметься в нашій країні, впродовж чотирьох років працювали фахівці багатьох галузей. Основним завданням, прописаним у програмі є зміна економічної моделі країни та формування нової незалежної, самостійної економіки. У написанні цього документу активну участь взяли також громадські лідери із областей України. І хоча до презентації залишилося обмаль часу, нові ідеї та пропозиції все ще вносяться в результаті поїздок Наталії Королевської регіонами України.

Під час прес-конференції проведеній на Рівненщині нардеп зазначила, що наша область є унікальною. Адже на 50 відсотків вона охоплена сільським господарством і на 50 відсотків - промисловим виробництвом. Саме завдяки цьому для краян можуть відкриватися нові перспективи.

Лідер партії "Україна - Вперед!" також зазначила, що завдяки потенціалу і можливостям, які ще залишилися в країні, вона разом із своїми однопартійцями поставили собі ціль - досягти таких результатів, коли мінімальна пенсія становитиме 500 євро, а мінімальна заробітна плата - 1000 євро. Нардеп стверджує, що це справді можливо.

За минулий місяць по всій Україні до партії Наталії Королевської вступило десять тисяч осіб і 50 тисяч заповнили анкети прихильників дій партії, які готові працювати на благо власної країни на волонтерських засадах. Наталія Королевська ж стверджує, що на досягнутому зупинятися не збирається, адже попереду візити ще не в одну область нашої країни, де нардеп зможе почути свіжі ідеї задля покращення рівня життя простих українців.

Схожі статті