+380673870816 +380673870816

У Рівному молодого чоловіка поранили розбитою пляшкою

Оперативники Рівненського РУП у взаємодії із співробітниками управління карного розшуку ГУНП встановили місцезнаходження зловмисника, який уночі 14 листопада під час конфлікту на вулиці Княгині Ольги завдав тілесні ушкодження 27-річному жителю обласного центру. Потерпілий перебуває у лікарні. 26-річному жителю Сум слідчі повідомили про підозру у вчиненні тяжкого злочину.

Близько третьої години ночі на тротуарі біля перехрестя вулиць Княгині Ольги- Степана Бандери екіпаж патрульних поліцейських виявив трьох осіб. На землі — закривавлений 27-річний рівнянин. Поряд із ним знаходився його товариш та перехожий, який підійшов на допомогу.

Каретою «швидкої» потерпілого із різаними ранами обличчя, шиї та тулуба, значною крововтратою доставили до медзакладу.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до двох молодиків, які вийшли із будинку, підійшов невідомий чоловік та після словесної перепалки розбитою пляшкою наніс 27-річному жителю обласного центру тілесні ушкодження.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, слідчі Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У результаті оперативно проведених розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 26-річний житель міста Суми. 15 листопада працівники карного розшуку виявили його у Рівненському районі та доставили до відділу поліції.

Учора, 16 листопада, за процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури слідчі повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Схожі статті