+380673870816 +380673870816

У Рівному молодики "погоріли" на крадіжці кросівок

У Рівному співробітники УДСО "на гарячому" затримали двох молодиків, які намагалися викрасти кросівки. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Проникнувши через вентиляційну шахту, двоє невідомих намагалися скоїти крадіжку з магазину. На заваді стали співробітники управління державної служби охорони, які за лічені хвилини вже були на місці пригоди. 
     Як зазначив начальник УДСО при УМВС Олександр Токар, група затримання, прибувши на місце події, затримала двох невідомих, які намагалися скоїти крадіжку матеріальних цінностей. В подальшому співробітники Рівненського МВ, які доставили крадіїв у міськвідділ, встановили, що 20-річний та 18-річний мешканці Рівного поверталися зі святкування дня народження знайомої. Проходячи повз магазин на вулиці Курчатова, в молодиків виникло бажання заглянути в у середину. Пошкодивши вентиляційний канал, вони проникли у приміщення, де й виявили безліч кросівок, які вирішили привласнити. Завершити свою справу їм завадили працівники УДСО.
    Наразі за цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за часиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває дослідча перевірка.

Схожі статті