+380673870816 +380673870816

У Рівному історії кохання увіковічнив об’єктив фотокамери

До Дня усіх закоханих 28 рівненських пар отримали подарунок від фотохудожника Марини Худаніч. Їх історії кохання увіковічнив об’єктив фотокамери. 

Кожна історія кохання по-своєму чудова та неймовірно різна. Саме таким девізом озброїлася рівнянка Аліна Новицька, коли вирішила зібрати колекцію світлин закоханих пар нашого міста. Участь у фотосесії взяли рівняни різного віку, від шестимісячних малюків до 55-річних людей.

Аліна Новицька, організатор проекту:

- Ми фотографували їхні емоції, ми фотографували їхнє кохання, і вони настільки захоплювалися один одним під час фотосесії, що потім казали, що таке враження, ніби відновилися почуття, бо багато хто вже багато років прожили в шлюбі. Мені було дуже-дуже приємно, що я змогла цим проектом, це все в них відновити.

Знімав пари рівненський фотохудожник Марина Худаніч, загалом вийшло 30 світлин. Ці роботи розміщені в одному із місцевих кафе, там і відбулося свято-презентація, з виступами танцювальних колективів. Втім, родзинкою проекту стало те, що моделями виступили звичайні рівняни без досвіду позування на камеру.

Марина Худаніч, фотохудожник:

- Я надаю перевагу роботі з простими людьми, адже люблю справжні емоції, все натуральне. У нас приймали участь і дітки, і дорослі, і старші пари. Мені у фотографуванні подобаються насамперед живі, справжні емоції.

Подружжя Шевчуків вже вдруге бере участь у подібних проектах. Вони запевнили, що і надалі, по можливості, будуть фотографуватися, адже сам процес приносить море задоволення та позитиву.

Наталія та Богдан Шевчуки, учасники проекту:

- Марину Худаніч ми знаємо з нашого першого конкурсу "Пузата мама", коли ми були вагітні і чекали двійню, тоді ми познайомилися. Це вже друга фотовиставка, в якій ми приймали участь. Ну і в подальшому ми плануємо сфотографуватися всією сім’єю, бо це дуже класно.

Помилуватися світлинами усі бажаючі зможуть ще впродовж двох тижнів.

Схожі статті