+380673870816 +380673870816

У Рівному іномарку викрали прямо зі станції технічного обслуговування

Власник автомобіля "Volkswagen Sharan", котрий звернувся за технічною допомогою до одного з автосервісів Рівного, навіть і подумати не міг, що вже за декілька днів замість відремонтованого та технічно-справного автомобіля отримає клопіт з його розшуком. 
     Автомобіль, який якимось чином зник з території автосервісу, після звернення власника у міліцію, шукали всі. Орієнтування про викрадений у Рівному "Volkswagen Sharan" оперативний черговий відділу ДАІ області передав всім нарядам ДПС котрі несли службу на автодорогах області. Про це повідомила прес-служба ВДАІ УМВС в Рівненській області.
    Менше ніж за годину на одній з автодоріг районного значення неподалік села Чудниця Гощанського району міліціонери знайшли викрадену іномарку. Вона стояла на узбіччі дороги. Заднє ліве колесо було без гуми. Скоріше за все, викрадач вирішив якомога довше протягнути на проколотій автогумі та доїздився до того, що автомобільний диск колеса був настільки деформований, що подальша подорож була не тільки не комфортною, а й неможливою.
     На місце знахідки виїхала слідчо-оперативна група, яка зібрала речові докази щодо особи зловмисника. Зараз оперативники мають з`ясувати хто і навіщо викрав іномарку з СТО. Розглядається декілька версій, одна з яких не виключає можливість скоєння угону одним з тимчасових працівників цього автосервісу.

 

Схожі статті