+380673870816 +380673870816

У Рівному і досі Святий Миколай роздає подарунки для малечі (ВІДЕО)

Святий Миколай продовжує роздавати подарунки. Світле та повне чудес свято завітало в гості й до Рівненського ігрового розважального центру «Леопарк». Веселощі для малечі влаштував проект телеканалу «Сфера-ТВ»  «Небесна колискова». 

З нетерпінням чекають на найбільшого чудотворця світу -  Святого Миколая дітки. Вони вірять, що разом з ним приходять справжні дива та подарунки для найслухняніших.

Учні студії «Арт-Голлівуд»:

- Миколаю, ми тебе чекаємо.

- А скажіть,  будь ласка,  ви уявляєте, що  Миколай прийде до вас сьогодні, покладе подарунки. Ви чекаєте на подарунки?

- Так!

- А ви були слухняні.

- Так!

- І ніхто різочки не отримає?

- Ні!

Розмаїття конкурсів, шалених ігор, веселощів та позитиву. Це все чекало на маленьких рівнян та їх батьків у день Святого Миколая. Чудодійник завітав до малечі, аби влаштувати справжнє, незабутнє свято з подарунками та дивами.

Учні студії «Арт -Голлівуд»:

- Скажи, будь ласка, сьогодні буде свято?

- Так!

- А тобі подобається тут?

- Так!

- А що будеш тут робити?

- Гратися.

- Ти чекаєш на Миколая?

- На  Діда Мороза чекаю й Святого Миколая.

Атмосферу добра та дитинства цього дня створювали також і численні виступи талановитих дітлахів. І яке ж свято без  головного символу дійства  - Чудотворця Святого Миколая?  Саме він завітав до малечі в гості.

З вірою в дива, добро та милосердя. Саме так  зустріли це свято малюки. Без подарунка не лишився ніхто. Також усіх своїх улюблених телеглядачів і великих,  і малих привітав  із святом проект  телеканалу «Сфера-ТВ» «Небесна колискова».

- Телепрограма «Небесна колискова» вітає усіх дітей, дорослих  зі святом Миколая. Нехай кожен отримає подарунки під подушечку.

- Не під подушечку!

- А куди?

- Сюди. Сюди! Нехай Святий Миколай принесе гарні подаруночки. Ми вас любимо.

Схожі статті