+380673870816 +380673870816

У Рівному фінішував XVII Благодійний марафон "З вірою в майбутнє"

 

Ось і завершився XVII  Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" Рівненського міського Палацу дітей та молоді. Вже традиційно його метою стала підтримка обдарованих випускників ПДМу, фінансова допомога онкохворим дітям, вихованцям Рівненського навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина" та збір коштів на будівництво притулку для тварин. 

XVII Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" у Рівненському Палаці дітей та молоді розпочався 23 квітня і тривав до 2 травня. В цей період у палаці щодня проходили різноманітні вистави, шоу, концерт, виставки та багато інших, не менш цікавих заходів. Загалом за 10 днів їх відбулося близько сорока. Такими показниками директор палацу  Ірина Первушевська залишилася задоволеною. За її словами, вони навіть перевиконали ті показники, які  поставили перед собою.

Ірина Первушевська, директор Рівненського ПДМ:

- Сьогодні ми збільшили вдвічі більшу допомогу, в першу чергу онкохворим діткам, майже вдвічі збільшена допомога дітям з "Особливої дитини". Ви сьогодні самі переконалися на закритті у кількості подарунків.

Один з учасників марафону старшокласник Сергій Дорош цьогоріч став випускником Народного молодіжного ансамблю сучасного танцю "Light Dance Company". Хлопцю надзвичайно приємно відчувати таку потужну підтримку.

Сергій Дорош, учасник Благодійного марафону "З вірою в майбутнє":

- Позитивні емоції коли тебе підтримують друзі, близькі. Для мене ПДМ - це практично друга родина. Мені дуже подобається, коли всі люди підтримують мене.

У Благодійному марафоні взяли участь і троє учнів Рівненського навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина". Дівчинка Ліля понад усе хотіла щоб їй подарували ляльку, а от її мама, пані Світлана, вдячна благодійникам за матеріальну допомогу.

Cвітлана Курилова, мама учениці Рівненського НРЦ "Особлива дитина":

- Ми дуже вдячні. В нас багатодітна сім’я. Ліля вчиться в особливій дитині. Для мене це велика підтримка, адже тяжко виховувати п’ятеро дітей. Тяжко фінансово. Звісно, дякувати Богу, що вони є.

Не залишили поза увагою закриття марафону і чиновники. Заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов розповів, що обласна адміністрація постійно співпрацює з ПДМом, адже це напрочуд потужний заклад.

Олексій Губанов, заступник голови Рівненської ОДА:

- Для мене Палац дітей та молоді є взірцем. Є одним з найкращих закладів такого профілю взагалі в Україні. Тому не відвідувати в тому числі Благодійний марафон - просто не можливо. Вони дуже цікаві, творчі, талановиті, з ними дуже приємно мати справу.

Вже традиційно до проведення Благодійних марафонів долучається і міське управління освіти.

Василь Харковець, начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому:

Всі навчальні заклади міста долучаються до проведення цього марафону. Відповідно розповсюджуються квитки, де учні загальноосвітніх шкіл долучаються до таких заходів, щоб підтримати Благодійний марафон.

Коли ж пролунають останні звуки заключного концерту, його організатори візьмуться підраховувати зібрані кошти. Про суму ж, яку вдалося зібрати благодійникам, наша знімальна група розповість у наступних випусках новин.

 

 

 

Схожі статті