+380673870816 +380673870816

У Рівному добудують чотирнадцяту школу

А вже 20 жовтня школу планують відкрити. Таке завдання озвучив голова облдержадміністрації Василь Берташ, побувавши на будівництві. ЗНЗ №14, що в районі Басового кута, почали будувати ще у 2002 році. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Нині об’єкт готовий на 80 відсотків, прозвітували будівельники. Залишилося виконати внутрішньо-оздоблювальні роботи та упорядкувати прилеглу територію. Аби встигнути до холодів, потрібно вже від завтра посилено працювати, зазначив Василь Берташ. Тож доручив генпідряднику скласти графік робіт та вчасно і якісно закінчити школу. Це, запевнив очільник області, він контролюватиме особисто. Адже хоча об’єкт і належить місту, та кошти на його будівництво, як і обіцяв Президент України Віктор Янукович, виділили з державного бюджету, а це 6 мільйонів гривень. Тож вже наступного тижня Василь Берташ пообіцяв навідатися на об’єкт, аби переконатися, що будівельники встигають завершити роботи. Натомість допомогти упорядкувати територію можуть і безробітні, які нині перебувають на обліку в центрі зайнятості.
     Нова школа розрахована на 340 учнів. Тут будуть спортивна та актова зали, їдальня, бібліотека, предметні кабінети та майстерні.

Схожі статті