+380673870816 +380673870816

У Рівному чоловіка вигнали із власної квартири

Сімейні драми можна побачити не лише в телесеріалах, а й у реальному житті. До редакції нашого телеканалу зателефонували жителі будинку, що на Проспекті Миру і повідомили про чоловіка, який кілька діб поспіль ночує під під’їздом, адже рідні на відріз відмовляються пускати його у власну квартиру. 

Вже десяту добу Іван Віначевський понуро куняє на лавці поблизу свого під’їзду. Усім своїм виглядом він нагадує звичайнісінького волоцюгу. Проте під час інтерв’ю запевнив, що власне житло має, але рідні його до хати не пускають.

Пішов примусово з дому чоловік кілька місяців тому, жив у родичів на Хмельниччині. Коли ж розпочався ремонт, вирішив повернутися до рідної домівки. 

Іван Віначевський, пенсіонер:

ми жили все літо з двоюрідним братом. А потім він продав дім під дачу. Зараз там йде капітальний ремонт і речі всі мої там. До хати не пускають. Куди хочеш, туди й дівайся.

У квартирі, де прописаний чоловік живуть його дочка, зять, внук і колишня дружина. Остання своє рішення вигнати чоловіка з дому обґрунтовує потягом благоіврного до чарки. Жінка розповіла, що оковита робить його грубим та буйним. 
 

Валентина Віначевська, дружина Івана Віначевського:

ну то й що, як він тут прописаний. В мене дочка вийшла заміж. В неї маленька дитина. Якби ви побачили, що він вдома робить. Це ж не можливо жити.

Іван вже кілька діб ночує у під’їзді. Деякі дбайливі сусіди виносять йому їжу. На запитання: " Чи випиває чоловік?", - одні відповідають, що частенько бачили його напідпитку, інші – іноді, бо горе змусило.

Степан Булига, сусід:

якщо він тут прописаний, має житло, то скажіть, хто має право його виганяти. Є міліція, органи, які можуть перевірити чи має право він тут жити. Ми його бачимо як нормальну людину.


Сусіди вже викликали міліцію кілька місяців тому і чоловіка пустили додому аби забрати свої речі. Тепер викликати правоохоронців погрожує вже його колишня дружина. 

Валентина Віначевська, дружина Івана Віначевського:

я тебе попередила, якщо ти не поїдеш, я викличу міліцію.

Друг Івана Адольфовича залишив ключі від своєї дачі, що в селищі Кам’яна Гора. Чоловік зможе пожити там певний час. Але грошей, щоб дістатися до тимчасового місця проживання у нього немає. На пластиковій картці у чоловіка лишилося 7 гривень. До наступної пенсії чекати ще довго. Гроші від інших він принципово не приймає. Маючи власне житло та непорозуміння у сім’ї чоловік останні дні літа проводить на вулиці зі сльозами на очах.


110830_Bomz 2 sferadesigner

Схожі статті