+380673870816 +380673870816

У Рівному члени тендерного комітету розкрили пропозиції відкритих торгів

На тендер із закупівлі продуктів харчування у дошкільні навчальні заклади, у пакеті документів фігурували батони за 8 гривень, гречана крупа за 10 та яловичина за 50 гривень.

Члени тендерного комітету оприлюднили пакети документів із пропозиціями цін на хлібобулочні вироби, крупи та м’ясо. Свої заявки до участі у тендерних торгах із постачання хліба подали ПАТ "Поліссяхліб", приватні підприємці Джокер В. С. та Олійник В. Д. Прийнятну ціну запропонувало товариство "Посіссяхліб": житньо-пшеничний хліб - 5.75 за кілограм та батон 7,95. 

Не обійшлося і без курйозів під час розкриття пакетів із пропозиціями щодо закупівлі круп. Боролися за їх постачання товариство "Рівнехолод" та підприємець Савіцька М. В. Саме пані Савіцька при подачі документів припустилася певних помилок.

Катерина Сичик, голова тендерного комітету управління освіти Рівненського міськвиконкому:

- Людина, яка готувала документи, я так собі думаю, буде брати участь у конкурсних торгах, що стосуються рибної продукції. Просто вийшла така недоречність. Ми ж при вас відкрили пакет і побачили, що уся документація стосується круп.

"Рівнехолод" встановив на крупи нижчі ціни. Так, наприклад, товариство пропонує придбати гречку за ціною 10,20, коли в іншого учасника вона коштує 11,50. 

Трєтя група продуктів харчування - свіже та заморожене м’ясо. Тут свою продукцію пропонували 3 учасника, усі вони є фізичними особами-підприємцями - Вознюк О. І., Шевчук А. В. та Цвік Ю. М. У перших двох підприємців ціни майже не відрізнялися. До прикладу, телятина 45 та 45,20, а у третього учасника кілограм телятини коштує 65 гривень. 

Загалом на кожний вид продукції розкрили 2-3 пакети документів. Голова тендерного комітету посилаючись на законодавство розповіла, що такої кількості учасників достатньо для проведення конкурсних торгів.

Катерина Сичик, голова тендерного комітету управління освіти Рівненського міськвиконкому:

- Процедура торгів відбувається тоді, коли є 2 і більше учасників. Я не буду аналізувати чи потрібно більше учасників чи менше. Я вважаю, що краще вибирати із більшої кількості учасників.

Катерина Сичик розповіла і про подальший хід визначення переможців тендерних торгів.

Катерина Сичик, голова тендерного комітету управління освіти Рівненського міськвиконкому:

- Упродовж 3 днів ми оприлюднимо протокол розкриття пропозицій на сайті управління економіки України і відповідно на сайті управління освіти. Потім ми маємо 10 робочих днів аби прийняти рішення та визначити переможця.

За словами членів тендерного комітету, попереду на них чекає розкриття пропозицій та визначення переможців ще 14 видів продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів міста Рівне.

Схожі статті