+380673870816 +380673870816

У Рівному буде "Май денс"

Втім не слід плутати його з відомим телепроектом "Майданс", який транслюється на одному із Всеукраїнських телеканалів. Усі, хто вже досяг 13-річного віку зможе на День міста затанцювати на великій сцені синхронний танець. 
     У кабінетах місцевої влади зародилася цікава ідея. Оскільки Рівне так і не запросили до участі у телешоу "Майданс", а бажаючих взяти участь у ньому зібралося чимало, вирішили цієї можливості рівнян не позбавляти. На День міста на стадіоні Авангард або Мототрек три команди по 250 людей вийдуть на публіку продемонструвати три сучасні танцювальні номери – представлення, вільний стиль та національний колорит, аби визначити, який район міста – Центр, Ювілейний чи Північний танцює краще. Головний приз – поки що в секреті, але передбачає вагомий подарунок для району-переможця. До журі конкурсу планують запросити Григорія Чапкіса. Вхід на захід безкоштовний. 
     Цей проект повністю організовує група ініціаторів та міська влада. Потребу у такому дійстві останні вбачають у зайвій можливості для молоді провести цікаво літо. Адже репетиції відбуватимуться двічі на тиждень по дві години впродовж трьох літніх місяців.
     У положенні про цей захід чітко прописано, що до участі допускаються учасники віком від тринадцяти років і старші, але професійних танцюристів у кожній команді має бути не більше тридцяти. Три відібрані хореографи, які займатимуться постановкою номерів кожної команди, особисто слідкуватимуть за тим, щоб не порушити цю умову та долучити до конкурсу тих, хто танцювати справді може.
Самі ж кастинги відбуватимуться на базі трьох міських шкіл – четвертої, дев’ятнадцятої та двадцять восьмої з 6 до 8 червня. Там же і проходитимуть репетиції. Втім, організатори наголошують, якщо на кастинги учасників прийде набагато менше, ніж заплановано – "Майденсу" у Рівному не буде.

 


110510_Maydans sferadesigner

Схожі статті