+380673870816 +380673870816

У Рівненському інституті Київського університету права обрали найвродливішу студентку

Окрім вирішення актуальних проблем правотворення в Україні у Рівненському інституті Київського університету права Національної академії наук неабияку увагу приділяють і дозвіллю своїх студентів. Так, у суботу в одному із нічних клубів нашого міста обрали найрозумніших та найкрасивіших дівчат цього вишу. Традиційний та уже п’ятий конкурс краси "Міс Феміда-2012" фінішував на досить позитивній ноті. 

Впродовж півтора місяця десять дівчат-фіналісток університетського конкурсу краси "Міс Феміда-2012" тренувалися та готувалися до важливої події, фіналом якої стало здобуття звання найрозумнішої та найкрасивішої. На сцену вони вийшли уже підготовленими. Глядачам красуні представлялися та демонстрували себе у фірмових футболках, ділових костюмах. Також для дівчат організатори підготували інтелектуальний конкурс, у якому красуні мали відповісти на питання із правознавства та історії рідного вишу.

Марія Пясецька, організатор конкурсу:

- Деякі дівчата в нас навчилися співати, танцювати та подавати себе.

Дівчата окрім дефіле мали продемонструвати свої творчі здібності. Вони виготовляли костюми із підручних матеріалів, танцювали, співали і декламували поезію.

Інна Шаркова, керівник культурно-розважального центру Рівненського інституту Київського університету права НАН України:

- Знаєте, було дуже цікаво і дуже приємно, що дівчата навчаючись в університеті права не лише розумні і справжні фахівці, вони ще й талановиті. Вони і гарно танцюють, співають, і фотографія виходить гарна, і плетуть бісером, і господарки хороші. Одна, наприклад, спекла дуже гарний торт.

Визначали найкращих переважно жінки. Єдиним чоловіком у суддях був Богдан Масовець. Він і змалював портрет королеви краси.

Богдан Масовець, член журі:

- Справжня красуня має бути красива, розумна і мудра, щоб чоловік біля неї себе почував рицарем.

За кулісами шоу розповіли, що журі майже одразу визначилося із переможницею. Учасниця під номером вісім Руслана Мединська стала лідером конкурсу, адже не лише отримала головну корону, а й звання "Міс глядацьких симпатій" та "Міс інтернет".

Руслана Мединська, "Міс Феміда-2012":

- В мене всі костюми і всі номера були дуже патріотичні. Я хотіла цим виділитися від усіх. Моє представлення було пов’язане із моєю професією. Мені дуже подобається моя професія і тому всі свої конкурси я вирішила присвятити їй.

Конкурс відбувся завдяки активній підтримці ректору вишу та великій кількості спонсорів. Кожна дівчина отримала звання та номінацію і цінні подарунки. Глядачів нічого клубу розважали талановиті студенти інституту, столичні гості та КВК-команда.

Схожі статті