+380673870816 +380673870816

У п’ятницю рівняни проводжатимуть свою команду на "Майданс"

У п’ятницю, о 22:00 Рівне проводжатиме свою команду на перший тур Всеукраїнського телевізійного проекту "Майданс-2". Двісті учасників, які понад півтора місяця готувалися до виступу по 3-4 години щодня, покажуть свої танцювальні вміння на всю країну. 

Крики, вереск, тупотіння ногами – це  не істерика, а частина хореографічного номеру, з яким рівненська команда виступатиме у цю суботу на Майдані Незалежності у Києві. Символічно, під пісню гурту Океан Ельзи "Без бою" двісті учасників боротимуться за місце у проекті "Майданс-2". Хореограф команди розповіла, що постановка уже готова і наразі, лише відпрацьовуються певні неточності. Та найголовніше, що усі налаштовані на перемогу.  

Аліса Зайцева, хореограф:

ми готові як фізично, так і емоційно. Ми знаємо чого ми хочемо. Ми хочемо пройти "Майданс" до кінця і побудувати притулок для тварин.

Учасники дещо виснажені, вони півтора місяця по 3-4 години щодня тренуються. Олександра Пелешок, 20-річна рівнянка зізналася, що певні хвилювання перед поїздкою до Києва присутні.

Олександра Пелешок, учасниця команди Рівного:

страшно, але дуже хочеться туди поїхати. Знову хочеться пережити ті емоції, які були не майдані у Рівному.

Майже готовий номер команда Рівного продемонструвала міській владі. Володимир Хомко зізнався, що не до кінця зрозумів концепцію постановки, але сам виступ достойний уваги.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

я не мистецтвознавець, але думаю, що із такою постановкою можна виходити на "Майданс".

Загалом у Всеукраїнському проекті візьмуть участь 13 команд, одну з них за результатом судійства журі та SMS-голосування відрахують. Тому для участі Рівного у "Майдансі" потрібна підтримка рівнян. 

Галина Кульчинська, заступник міського голова Рівного:

я дуже прошу рівнян 3 вересня, у суботу о 20:30 відкласти все і підтримати наших. Адже, це наші діти, наша молодь.

 


110901_My dance sferadesigner

Схожі статті