+380673870816 +380673870816

У прокуратурі області введено посаду старшого помічника прокурора області з питань внутрішньої безпеки

Генеральним прокурором України 21 листопада 2011 року видано наказ "Про організацію роботи з питань внутрішньої безпеки в органах прокуратури України", відповідно до якого в кожній області введено посаду старшого помічника прокурора області з питань внутрішньої безпеки. Наказом Генерального прокурора України від 23 листопада на цю посаду у прокуратурі Рівненської області призначено старшого радника юстиції Тимощука Станіслава Олександровича. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.
     До питань внутрішньої безпеки віднесено своєчасне виявлення та профілактика скоєння працівниками прокуратури корупційних правопорушень, злочинів, інших зловживань, а також захист особового складу органів прокуратури від неправомірного втручання у службову діяльність, посягань на життя, здоров’я, честь та гідність прокурорів та слідчих, забезпечення інформаційної безпеки органів прокуратури.
     Нагадуємо, що з метою оперативного реагування на повідомлення та звернення громадян про факти корупції, пов’язані з неправомірним використанням працівниками прокуратури своїх службових обов’язків, у прокуратурі Рівненської області запроваджено функціонування "телефону довіри" - 62-32-02.

Схожі статті