+380673870816 +380673870816

У НУВГП обрали найкрасивішу

Найкрасивішу студентку Національного університету водного господарства та природокористування цієї п’ятниці обрали у Рівному. 18 фіналісток конкурсу краси демонстрували не лише те, чим нагородила природа, але й ерудицію та таланти. 

Конкурс краси "Міс університету" у "водному" є вже незмінною щорічною традицією. Дівчата проходять щоразу відбіркові кастинги, а потім готуються до самого шоу. Цьогоріч до фіналу потрапило 18 студенток. У ректораті запевнили, що акцент робили на тому, щоб вибрати не лише найкрасивішу зовнішньо, а на те, аби переможниця уособлювала у собі найкращі якості, які може мати жінка.

Григорій Сапсай, директор конкурсу:

- Серед номінацій є і "Міс талант", і "Міс екстравагантність". Взагалі, можна сказати, таке комплексне. 

Минулорічна володарка титулу "Міс університету" другокурсниця Катерина, цього року вийшла не на сцену, а зайняла місце у складі журі. Вона розповіла, що до королеви краси є свої вимоги.

Катерина Гіжицька, "Міс університету-2011":

- Щоб отримати корону однієї краси замало, має бути харизма, розум і потрібно вірити у свої сили.

Усього дівчата продемонстрували себе публіці, що прийшла у п’ятничний вечір до обласного театру, у п’яти виходах: український костюм, міні-сукні, карнавальні костюми, танцювальний виступ та дефіле у вечірньому вбранні. Кожна учасниця самостійно готувала свої костюми.

Ірина Радецька, учасниця конкурсу:

- Так, як всі костюми робилися моєю мамою, мною, то нічого ніде не бралося і хотілося дійно показати те, на що ми спроможні.

Попри амбіції кожної дівчини, головна корона на сцені лише одна. І статус найкрасивішої студентки "водного" у 2012 був присвоєний учасниці під номером два – Яні Дмитровій. А от її заступницею стала Ірина Радецька.

Схожі статті