+380673870816 +380673870816

У НУВГП молодими талантами розквітла "Студентська весна"

Нещодавно у Національному університеті водного господарства та природокористування, вже за традицією, молодими талантами розквітла "Студентська весна-2012".

Фестиваль "Студентська весна-2012" у стінах Національного університету водного господарства та природокористування розпочався 19 березня. Відтоді компетентне журі постійно проводило відбори до гала-концерту. Більше восьми сотень студентів із усіх структурних підрозділів вишу ретельно готувалися, аби потрапити до фіналу. У цьогорічній "Студвесні" НУВГП, більшість спудеїв, котрі брали участь у фестивалі, були старшокурсники. Проректор з науково-педагогічної роботи Григорій Сапсай розповів, що йому надзвичайно приємно слідкувати за творчим ростом студентів НУВГП.  

Григорій Сапсай, проректор з науково-педагогічної роботи НУВГП:

- Кожного року рівень виконавців все вищий і вищий. Навіть невеликі факультети в цьому році показали достатньо непогану програму. Хоча наші більші факультети завжди були лідерами. Змінюються лише місця, які вони займають. Так і в цьому році.

Голові журі, пану Василю, було дещо важко проводити відбір до гала-концерту. Адже він, як і будь-який захід, має часові обмеження, а хороших номерів було надзвичайно багато. Проте гострих дискусій щодо фаворитів не виникало.

Василь Ващук, голова журі фестивалю "Студентська весна-2012":

- Наприклад, я можливо погано орієнтуюся в хоровому співі, проте мене в художньому слові тяжко підманути. Ось так ми колегіально приходили до однієї думки. Як правило, помилок не було, адже якщо твір зроблений професійно або достатньо якісно, то тут ніяких двох думок бути не може.

Цьогорічну ж "Студвесну" своїми талантами підкорив один із провідних структурних підрозділів вишу - факультет водного господарства. Проте самі студенти зізналися, що для них визнання першості не настільки важливе, як творча та дружня атмосфера, яка панувала під час проведення фестивалю "Студентська весна".

Схожі статті