+380673870816 +380673870816

У Міжнародний день музеїв Березнівський районний краєзнавчий музей відзначив своє 30-річчя

Участь у святкових заходах взяли голова районної ради Віталій Лашта, голова районної державної адміністрації Микола Людвічук, їх заступники, представники обласного краєзнавчого музею, майстри народних ремесел, шанувальники музейної справи та декоративно-ужиткового мистецтва, громадськість району та міста. Про це повідомила прес-служба Березнівської районної ради. 
     Почесними грамотами районної ради та районної державної адміністрації відзначили кращих працівників музею та вручили подарунки для закладу. Подяки районного краєзнавчого музею та пам’ятну медаль з нагоди 30-річчя закладу подарували майстрам народних ремесел, митцям, які беруть активну участь у популяризації декоративно-ужиткового мистецтва.
     В ході святкових заходів відбулася презентація першого випуску книги "Літопис Березнівщини", виданої за сприяння районної ради. Учасники дійства мали можливість ознайомитися з новою експозицією художніх робіт та побувати на майстер-класі із ткацтва, яке активно відроджується на теренах району.

Схожі статті