+380673870816 +380673870816

У МЕГУ День знань розпочався із молебня

Перший дзвоник пролунав і для студентів Міжнародного економіко-гуманітарного університету та Рівненського економіко-гуманітарного коледжу. На подвір’ї закладів зібралося кілька сотень студентів, аби відсвяткувати День знань. 

Усміхнені обличчя, жовті та блакитні повітряні кульки в руках, очі наповнені жагою до знань. Так зустріли студенти Міжнародного економіко-гуманітарного університету перший день вересня. Урочисту частину свята розпочали з молебні, в якій священнослужитель благословив студентство, ректорат та викладачів на новий навчальний рік.

Незважаючи на кризу, спричинену малою кількістю абітурієнтів по Україні, МЕГУ все ж вдалося набрати чималу кількість студентів-першокурсників. Їх більше тисячі на усіх формах навчання. Іногородні студенти усі забезпечені гуртожитками.

Степан Дем’янчук, ректор МЕГУ:

ми всім задоволені. Цьогоріч трішки менший набір, проте ми впевнені, що на них чекає велике майбутнє.

З-поміж інших вишів у Рівному, цей вищий навчальний заклад виділяють значні напрацювання на ниві міжнародної співпраці. Більше сотні студентів навчається на факультеті європейської освіти за програмами польських та угорських вищих начальних закладів. Результатами плідного навчання студентів є дипломи, які визнаються у країнах Європейського Союзу. Основним здобутком університету є четверта форма акредитації. МЕГУ став другим приватним вишом в Україні, що має акредитацію найвищого рівня.

Петро Тадєєв, перший проректор МЕГУ:

ми пишаємося четвертим рівнем акредитації. Це дало нам можливість реалізувати грандіозний проект.

На запитання: "Чи готові до нового навчального року студенти?", - усі, від першокурсників до магістрів дали схвальну відповідь. 

Ірина Останець, студентка 1 курсу МЕГУ:

так, звичайно. Я дуже рада, що зможу тут навчатися.

Павло Невесенко, магістр МЕГУ:

я вже поступив у магістратуру. З нетерпінням очікую початку нового навчального року.

Анастасія Горчикова, студентка 3 курсу МЕГУ:

хочеться вже на навчання. Адже навчатися цікаво.

Перший день вересня віщує студентству сезон плідної, наполегливої праці заради майбутнього, - стверджує ректорат Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Попереду запровадження нових спеціальностей: магістерських програм, педагогіки вищої школи, туризму, біології та сертифікованої форми дистанційного навчання у виші.

 


110901_MEGU (1) sferadesigner

Схожі статті