+380673870816 +380673870816

У Луцьку запрацювала діагностична лабораторія європейського зразка

У Луцьку запрацювала європейська діагностична лабораторія, яку відкрито в рамках спільного Україно-Словацького проекту "Діагностичний Центр". Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
    Участь в церемонії відкриття центру взяли Генеральний консул Словацької Республіки в місті Ужгород Мар’ян Сладечек, президент компанії "Sitno Holding" Людовіт Чернак, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Едуард Стоєв та перший заступник міського голови Святослав Кравчук.
    Створення в регіоні європейського рівня діагностичного центру, який має іноземні інвестиції, це – черговий доказ, що влада відрита для інвесторів, зацікавлена в розвитку регіону і поліпшення медичного обслуговування людей.
    Як повідомляють організатори, завдяки європейській якості реагентів, комп’ютеризації технологічних процесів в лабораторії буде проводитись оперативна та високоточна діагностика, що відповідає світовим стандартам. У найкоротший строк (протягом 1-2 годин) виконуватимуться складні аналізи крові за багатьма показниками, які не здійснює жодна інша лабораторія міста. Для лікарів і пацієнтів це створює більше можливостей для своєчасного встановлення діагнозу, вибору оптимальної схеми лікування та контролю її ефективності.

Схожі статті