+380673870816 +380673870816

У Луцьку під час пожеж рятувальники евакуйовували мешканців будинку

До оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 3 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в місті Луцьку. На місце події вже за 4 хвилини прибули чергова варта рятувальників. Про це повідомила прес-служба УМНС у Волинській області.
    Бійці МНС евакуювали п’ятьох мешканців будинку з 6 і 7 поверхів по сходовій клітині, а для ліквідації пожежі рятувальники працювали в складі 2 ланок газодимозахисної служби і за півгодини ліквідували стихію. Вдалося не допустити розповсюдження вогню на сусідні квартири, але полум’ям знищено домашні речі, побутову техніку, меблі в кімнаті, де був осередок пожежі та пошкоджено оздоблення в інших кімнатах. Як з’ясувалося, причиною пожежі стали пустощі з вогнем дітей 47-річної господарки квартири.
    Інша пожежа виникла в 5 поверховому житловому будинку в місті Луцьку. Через задимлення на поверхах рятувальники змушені були якнайшвидше організувати евакуацію 20 мешканців будинку. Ліквідувати загорання в технічній шахті між 3-4 поверхами бійцям МНС вдалося первинними засобами пожежогасіння. Причина пожежі на даний час встановлюється.

Схожі статті