+380673870816 +380673870816

У Луцьку молодик вбив "ненароком" батька

Як тільки у чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшла заява лучанина Костянтина про те, що в сусідній квартирі відбувається бійка, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.
    Коли міліціонери зайшли у помешкання, побачили: власник квартири Олександр потребує медичної допомоги. У зв’язку з цим викликали карету «швидкої допомоги», лікарі якої і констатували смерть пенсіонера. Причина смерті – аспірація дихальних шляхів кров’ю. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    Виявилося, що близько 13:00 28-річний Дмитро перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки з батьком, що виникла внаслідок особистих неприязних відносин, наніс чоловіку кілька ударів кулаком в обличчя. Як наслідок – пенсіонер отримав відкритий перелом кісток лицевого скелету, що й викликало механічну асфіксію. 
    Дмитро не заперечував, що між ним та батьком виник конфлікт, внаслідок якого він побив його. Утім підозрюваний зазначає: смерті його не передбачав і не бажав, адже не вважав, що така травма не може бути небезпечною для життя. Правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 119 КК України (Вбивство через необережність).

Схожі статті