+380673870816 +380673870816

У християнській дошкільній студії відкрилася персональна виставка 5-річного фотографа

У християнській дошкільній студії "Початок премудрості" відкрилася персональна виставка Ернеста Купчинського, сина відомого у Рівному і за його межами фотохудожника Олександра Купчинського. 

Ернесту 5 років. Він відвідує дитячий садочок та дошкільну християнську студію. Тут його навчають не лише освітнім дисциплінам, а й християнським засадам. Його батьки розповіли, що гармонійне поєднання науки, духовності та гідного прикладу для наслідування, спонукало малого фотомитця ще у 3 роки зайнятися фотографією. Керівник студії розповів, що Ернесту передався творчий хист батька.

Оксана Одемчук, керівник християнської дошкільної студії "Початок премудрості":

- Досить цікава, творча дитина. В нього великий творчий підхід до тих завдань, які ми йому даємо на заняттях. Він слухняний хлопчик, тобто батьки вклали все те хороше, що можна вкласти в дитинку і приємно з ним займатися, працювати. Також приємно бачити як дитинка розкривається, як дитинка розвивається.

Маленький Ернест свою першу персональну виставку скомпонував із 29 робіт. Всього в його доробці близько 100 фотосвітлин. Поки у хлопчика ще не сформувався свій стиль фотографії, він робить знімки всього, що його оточує та привертає увагу. А от виставка для "малого" - спосіб подарувати людям радість.

Ернест Купчинський, автор виставки:

- Я люблю виставку і люблю людям приносити щастя. Вони ще такого не бачили і дуже раділи.

Батьки і вчителі Ернеста вважають, що таке творче бачення світу обумовлене всебічним розвитком дитини.

Наталія Чирська-Лупенко, вчитель англійської мови:

- Незалежно від того, що ми навчаємо дітей англійської мови, ми збагачуємо їх духовно. Вносимо християнські цінності в їх виховання та навчання. Багато проводимо етичних бесід. Ернест дуже хороший хлопчик.

Скільки часу висітимуть роботи Ернеста Купчинського, залежить від побажання його батьків. Сам автор дуже задоволений, що отримав визнання як від своїх однолітків, так і від дорослих.

Схожі статті