+380673870816 +380673870816

У Дубно реконструюють ШГРП

Газонебезпечні роботи потребують тимчасової зупинки подачі "блакитного палива"ФОТО: АТ "Рівнегаз"

За повідомленням Дубенського відділення АТ «Рівнегаз» 4 серпня планують реконструкцію шафового газорегуляторного пункту у місті по вулиці Підборецькій.

Газонебезпечні роботи потребують тимчасової зупинки подачі «блакитного палива» до майже 1,2 тис. споживачів мікрорайонів Підборці та М’ясокомбінат. Тому з 9.00 4 серпня газу не буде по вулицях Лермонтова, Поліщука, Миру, Тургенєва, Чубинського, Тена, Підборці, Костомарова, Гонти, Кармелюка, Григоренка, Крип’якевича, Зої Гайдай, Мостовій, Савури, Довбуша, Хвильового, Петлюри, Тихого, Чайковського, Чернишевського, Котляревського, Глінки, Чехова, Залізнична, Гоголя, Леонтовича, Кривоноса Тесленка, Полуботка та провулкам Миру, Тургенєва, Шумовського, Вишневому, Кременецькому, Носіна. Повідомляє АТ "Рівнегаз".

Відновлення газопостачання відбудеться цього ж дня з 17.00 -  після завершення ремонтних робіт та за можливості доступу до кожного будинку із газовим обладнанням.

Прохання до споживачів природного газу в цей час не користуватися газом, перекрити крани на газовому обладнанні та опусках перед ними.

До початку користування газом на газових приладах просимо попередньо відчинити кватирку чи фрамугу в приміщенні, де встановлено газове обладнання та провітрити його впродовж не менше 10 хв.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Схожі статті