+380673870816 +380673870816

У ДТП на Волині четверо осіб загинуло, ще троє - травмовано

У ніч із 24 на 25 лютого поблизу села Журавичі Ківерцівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої четверо осіб загинуло, ще троє – травмовано. Про це повідомила прес-служба УМНС у Волинській області.
    Автомобіль "Фольксваген Венто", за кермом якого перебував житель міста Луцька 24-річний Роман рухався в напрямку села Журавичі зі сторони села Омельне. Водій не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і стан дорожнього покриття, відтак не впорався з керуванням і зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті водій та троє пасажирів (жителі села Омельне 23-річний Олександр, 16-річна Оксана та 18-річна Олеся) загинули на місці події.
    Окрім того, ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості: жителі села Омельне 15-річна Ірина та 27-річний Олександр госпіталізовані в Ківерцівську ЦРЛ, а житель села Прилуцьке 17-річний Станіслав від госпіталізації відмовився. 
    На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що "Фольксваген Вентро" не зареєстрований у встановленому законом порядку: згідно з базою даних "Реєстраційно-інформаційної пошукової системи", номерний знак належить автомобілю "Москвич 408". Нині авто знаходиться на штрафмайданчику Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області. Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Схожі статті