+380673870816 +380673870816

У чемпіонаті з велотріалу рівненські спортсмени здобули срібло

У Рівному відбувся щорічний відкритий чемпіонат України з велотріалу. Десятого вересня на території району Радіозаводу тридцять представників із східних та західних куточків нашої держави зібралися, щоб поборотися за ім’я кращого тріаліста. 

Тернопіль, Львів, Запоріжжя, Одеса, Полтава, Луцьк - представники цих міст приїхали до Рівного, щоб спробувати свої сили на відкритому чемпіонаті України з велотріалу. Учасників розділили на 4 групи – "еліта", "експерти", "юніори" та "любителі". Цього разу місцем проведення змагань стали розвалини поблизу району Радіозаводу. 

Олександр Старжинський, тріаліст:

це місце ми вибрали через те, що тут досить багато перешкод. Тут розвалені плити, будівлі, камені.

Найголовніше у цьому виді спорту – здолати перешкоди не торкаючись частинами тіла та велосипеда до них. Техніку безпеки забезпечило захисне обладнання – шоломи, налокітники. В разі нещасного випадку на змаганнях чергувала швидка.

Екстремальних тріалістів нашого міста об’єднує Рівненська обласна громадська організація "Ровер", функціонує вона завдяки ініціативі учасників. 

Олексій Вєтров, голова Рівненської обласної громадської організації "Ровер":

в  нашому місті велотріал розвинений. Є декілька рейдерів, які катаються давно. За рахунок цих спортсменів тримається високий рівень велотріалу.

Переможцями чемпіонату стали гості з інших міст України. В категорії "любителі" першість посів Біленко Руслан з Черкас, "юніором" став Талан Дмитро з Енергодару, в категорії "експерти" - Серій Гороненко з Одеси. В "еліті" перемогу здобув Ілля Рева з Полтави. До речі, за першість юнак заплатив пораненням ноги. Рівняни у змаганнях стали другими. Переможці отримали грамоти, медалі та новенькі запчастини до своїх велосипедів.


110912_Chempionat Velotrialy sferadesigner

Схожі статті