+380673870816 +380673870816

Цьогоріч у районах Волині ремонтуватимуть дороги, які ведуть до шкіл, ФАПів, амбулаторій, храмів та цвинтарів

Цьогоріч у районах області насамперед ремонтуватимуться ті дороги, які ведуть до шкіл, ФАПів, амбулаторій, храмів та цвинтарів. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
    Нагадаємо, у 2012 році Волині із Держбюджету передбачено 151 мільйон гривень на ремонт доріг, з них: 79 мільйонів гривень спрямують на будівництво доріг державного значення, 51 мільйон гривень передадуть бюджетам сільрад, 31 мільйон гривень – акумулють в обласному бюджеті.
    Як наголошувалось, у першу чергу (напередодні Великодня) в районах відремонтують під’їздні дороги до храмів та цвинтарів. Поставлений термін виконання – до 12 березня. На дороги до лікарень, шкіл та ФАПів тривають процедури узгодження проектно-кошторисної документації та укладення договорів підряду. 
    Керівники районів, де ще не розпочинали цих робіт, отримали від першого заступника голови облдержадміністрації попередження. До 29 березня у них є час виправитись. Якщо ж ситуація не зміниться - кошти перепрофілюють на інші об’єкти. До слова: розробкою проектно-кошторисної документації на будівництво комунальних доріг займаються ДП "Укрдіпродір" та ДП "Волинський облавтодор".

Схожі статті