+380673870816 +380673870816

Трьохрічну доньку залишила напризволяще, зарізавши її батька

Поведінку матері, 25-річної Олени, із села Мирогоща, що на Дубенщині, зразковою назвати важко. Оковита та розгульне життя стали її постійними супутниками. Тож часу на виховання дитини бракувало, бо насущні проблеми полягали в іншому — пошуках чергової дози спиртного. Молода жінка ніде не працювала, а відтак гроші подекуди заробляла ще й крадіжками. Про виявлений труп в одному із будинків Мирогощі 7 липня повідомила працівникам міліції місцевий фельдшер. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю УМВС в Рівненській області.
     Слідчо-оперативна група, яка одразу ж виїхала на місце пригоди, встановила, що напередодні, в обідню пору 25-річна Олена, її співмешканець 33-річний Руслан та рідний брат, 28-річний Олексій, які проживають в одному помешканні, зібралися відпочити за чарчиною-другою. Випивши згодом добряче, Олена та Руслан, які мають спільну трьохрічну доньку Дарину, зчинили через неї сварку.  
     Руслан неодноразово дорікав Олені, що вона погана матір, бо часто залишає дитину саму вдома і не на один день. Від криків маленької сусіди змушені були розбивати вікна, забирати з хати голодну, недоглянуту дитину. Доз’ясовувати стосунки Олена та Руслан вийшли на вулицю. Після того, як Руслан сказав своїй співмешканці, що забере від неї дочку та перейде жити до батьків, Олену це приголомшило. Недовго думаючи, вона забігла до літньої кухні, де взяла ніж, та, підбігши до Руслана, нанесла йому удар ножем в спину, що і спричинило смерть.
     25-річна Олена — раніше двічі судима за крадіжки і на сьогодні перебувала на іспитовому терміні, який мав закінчитися через дев’ять днів. Але після скоєння цього злочину, відносно Олени порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі вона затримана та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Схожі статті