+380673870816 +380673870816

Триває розслідування ДТП, яка трапилася 19 січня поблизу Рівного

Триває розслідування дорожньо-транспортної пригоди яка трапилася 19 січня поблизу села Вересневе Рівненського району. У минулу суботу, як повідомлялося напередодні, померла ще одна потерпіла, внаслідок жахливого зіткнення маршрутки та вантажівки. 

Життя 15-рінчої Зінаїди лікарям так і не вдалося врятувати. В результаті аварії дівчинка отримала травми несумісні із життям. Як розповіли лікарі, півтора тижня тривала наполеглива боротьба за її життя. Вона перенесла три серйозні операції. А от стан 10-річного Віталія уже значно поліпшився, розповіли медики. Його перевели з реанімації в нейрохірургічне відділення. Хлопець у свідомості, загрози для життя вже немає.

У цьому ж відділенні перебуває ще одна 16-річна. Їй проведено необхідні хірургічні втручання. Лікарі пообіцяли, що скоро поїде додому. Загроз для життя немає і для 26-річної жінки, яка зараз перебуває на лікуванні в травматології. Всі інші постраждалі внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди уже вдома. Для 10 людей подорож у Чернівецьку область, звідки поверталася група паломників виявилася останньою.

Схожі статті