+380673870816 +380673870816

Тіла зниклих майже 14 років тому хлопця і дівчини знайшли на дні Горині

Про виявлений на дні річки Горинь поблизу одного із сіл Рівненського району автомобіль повідомив мешканець Костопільщини. На місце "знахідки" одразу виїхала слідчо-оперативна група. 
     Коли на поверхню підняли легковик марки "Фольксваген-Гольф", відразу стало зрозуміло, що пролежав він на дні бурхливої річки добрих десятків років, настільки масивним було нашарування мулу на його днищі. Під час огляду салону автівки виявили заламіноване посвідчення водія і останки двох скелетів. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили, що 3 жовтня 1997 року 22-річний хлопець мешканець міста Здолбунів Рівненської області поїхав на втомобільний ринок у Рівненському районі, аби продати авто. Однак, тоді додому хлопець так і не повернувся і до теперішнього часу його місцезнаходження було невідоме. За словами очевидців, із ним була його 21-річна подруга, жителька Рівного, яка теж того дня зникла безвісти. У зв’язку з цим, ще у 1997 році завели оперативно-розшукові справи, а рішенням суду через деякий час зазначених осіб визнали померлими.                                                                                                           Нині достеменно відомо, що у 1997 році хлопець та дівчина, яким сьогодні виповнилося б 36 та 35 років, повертаючись з автомобільного ринку в напрямку одного із сіл Рівненського району, вирішили перетнути річку Горинь через аварійний на той час міст. Вочевидь, водій не знав про це, а тому, швидше всього, не впорався із керуванням і разом з пасажиркою потрапив у водяну пастку. Проведеною судово-медичною експертизою останків, виявлених у машині, ознак насильницької смерті не встановлено. Наразі у порушенні кримінальної справи відмовлено.

Схожі статті