+380673870816 +380673870816

Свято добра та дитинства влаштувала рівнянам "Небесна колискова"

Свято добра, дитинства та позитиву вкотре влаштував рівнянам проект телеканалу "Сфера-ТВ" "Небесна колискова". У Міжнародний день захисту дітей талановиті підопічні влаштували кілька концертів у нашому місті і таким чином вразили публіку масштабністю та зарядом драйву. Заодно відсвяткували й день народження проекту. За 7 років свого існування "Небесна колискова" стала для рівненської малечі справжнім гідом у світ чудес та казкових пригод.

Дивовижна атмосфера дитячої щирості, доброти та щастя. Це традиційні супутники виступу вихованців проекту "Небесна колискова", який об’єднує талановиту малечу вже протягом семи років. Не обійшлося без чудес та казки в Міжнародний день захисту дітей і під час цього виступу в "Екваторі".

В один великий "клубок" любові, драйву та позитиву вкотре об’єднала усіх незмінна "мама" усієї "Небесної колискової" тьотя Валя. Розповідає, що з дітьми їй працювати надзвичайно легко. Адже саме в цих маленьких, ще не зіпсованих людях притаїлись перли доброти та неприхованої щирості.

Тьотя Валя, автор проекту "Небесна колискова":

- Всім передаю привіт. Дякую телеканалу "Сфера" за підтримку нашого свята. Дітки прекрасні, добрі. З ними легко та весело працювати.

Запальні танці, гаряча підтримка публіки та подарунки. Незабутнім цей день став для вихованців проекту "Небесна колискова".

Анна та Влад, вихованці проекту "Небесна колискова":

- Всі люди мали гарний настрій і всі були задоволені. Мені сподобалось, що були святкова атмосфера і гарні костюми.

Такий непередбачуваний та пригодницький світ очима дітей можна було побачити в "Екваторі". Кажуть, тут завжди раді зустрічати сповнених ентузіазму та щастям гостей, для цього докладають максимум зусиль.

Вікторія, рекламний менеджер ТРЦ "Екватор":

- Ми піклуємось про відмінний настрій наших відвідувачів, а особливо найменших споживачів гарних емоцій. Прагнемо зарядити їх позитивом і у відповідь отримуємо такий же позитив. І цей зв'язок спонукає й надалі робити свята, дивувати дітей та батьків.

Свято від проекту "Небесна колискова" видалось веселим та запальним. Подарунки, яскравий настрій та незабутні миті справжнього та солодкого щастя. У тому, що ця казка не закінчуватиметься, - обіцяють її організатори і вже готують для своїх прихильників нові сюрпризи.

Схожі статті