+380673870816 +380673870816

Святий Миколай подарував м’які іграшки пацієнтам рівненської дитячої лікарні

Святий Миколай не забув і про пацієнтів Рівненської міської об’єднаної дитячої лікарні. Він подарувати усім слухняним дітлахам м’які іграшки. А допомагали Миколаю їх назбирати організатори благодійного концерту "Атмосфера", який днями пройшов у міському палаці культури "Текстильник". 

Під час проведення благодійного концерту "Атмосфера", його організаторам вдалося назбирати не одну сотню іграшок. Нині вони дарували їх діткам, які, на жаль, не можуть зустріти таке довгоочікуване свято вдома.

Тарас Грицюк, організатор благодійного концерту "Атмосфера":

- Вдалося зібрати близько 300 іграшок. Ми їх збирали на благодійному концерті гурту "Атмосфера". Входом на концерт була новенька м’яка іграшка. Ми сьогодні ці іграшки подарували дітям до Дня Святого Миколая. Плануємо також занести іграшки і в обласну онкогематологію.

Проте, щоб отримати подарунок, дітлахам потрібно було показати Миколаю як вони приготувалися до його візиту.

Головним меценатом благодійної акції виступив депутат облради Олег Осуховський. Він розповів, що з радістю підтримує подібні акції, адже на Миколая всі дітлахи повинні отримати подарунки

Олег Осуховський, голова РОО ВО "Свобода":

- У цей день хочу привітати усіх рівнян, особливо діток, з Днем Святого Миколая. Бо цей день справді особливий. Ми й надалі будемо підтримувати такі акції.

У дитячій міській лікарні малечі подарували близько півтори сотні іграшок, аби ті пам’ятали, що Миколайчик приходить завжди і усюди, головне бути слухняними.

Схожі статті