+380673870816 +380673870816

"Свобода" засудила дії керівника Громадської ради на Рівненщині

Послухати позицію Громадської ради, яка створена Рівненською облдержадміністрацією, стосовно будівництва автозаправних станцій у Білій Криниці та на Басовому Куті прийшли депутати обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода".  

Олег Осуховський, депутат Рівненської облради, голова РОО ВО "Свобода":

- Всеукраїнське об’єднання "Свобода" вже займається близько року питанням щодо будівництва АЗС в селі Біла Криниця. Ми добилися вже того, що прокуратура надала протести на всі рішення Білокриницької сільської ради, але є сили, які не зупиняються і все ж таки лобіюють це питання, щоб все ж таки автозаправка була побудована на стратегічному водогоні, який постачає воду в місто Рівне.

Але голова Громадської ради, який перед засіданням запросив мешканців села Біла Криниця та представників Всеукраїнського об'єднання "Свобода" дав їм на виступи лише по хвилині, мотивуючи своє рішення браком часу.

Олег Осуховський, депутат Рівненської облради, голова РОО ВО "Свобода":

- Взявши участь в сьогоднішній Громадській раді, яка створена при обласній державній адміністрації, я просто шокований. Що таке Громадська рада. На нашу думку вона має бути незалежна ні від обласної державної адміністрації, ні від політичних партій. Вона має бути від громадськості і захищати інтереси громади. Те, що я побачив на Громадській раді, особливо як себе веде голова Громадської ради, я не знаю чи покаже телебачення це, чи попаде це в ефір, але дуже б хотілось, щоб громада це побачила. Це просто жах.

Юрій Ходорковський, голова Громадської ради при Рівненській ОДА:

- Тихо! Ану сядьте, будь-ласка! Що це таке починається? Я Вас запросив. Внесена пропозиція, що ми це питання вивчаємо з Олександром Івановичем і паралельно – громадська експертиза. Так чи ні? Що не влаштовує Вас це питання?!! Прошу голосувати.

В кінцевому результаті так і незрозуміло, яке ж рішення прийняла Громадська рада щодо будівництва автозаправних станцій в Білій Криниці та на Басовому Куті.

Схожі статті