+380673870816 +380673870816

Сузір'я "Набережного кварталу" (ВІДЕО)

"Набережний квартал" продовжує здійснювати мрії рівнян. На Кіквідзе, 66 зводять не просто будинок, а цілий житловий комплекс з власною інфраструктурою у новому проекті "Ріверсайд".

У програмі поговоримо про внутрішній стан будинку та особливості його проектування. Житловий комплекс "Ріверсайд" окрім переваг довершеного зовнішнього фасаду має також безперечні переваги внутрішнього наповнення квартир та місць загального користування. Так,  на висоті 1,60 сантименрів усі коридори під’їзду, підлога та сходи викладені керамічною плиткою. Це гарантує довговічність вигляду та значно спрощує екплуатацію, адже  на відміну від пофарбованих стін, керамічна плитка не потребує косметичного ремонту щороку.

Сходинкові марші у житловому комплексі огороджуються перилами з нержавіючої сталі. Це забезпечує довговічність в експлуатації. А під’їзд здається повністю укомплектованим надсучасними освітлювальними приладами, з облаштованими щитовими вузлами. Також дуже важливо, що в будинку використовується надсучасні ліфти.

Також на території житлового комплексу розміщуються дитячі майданчики з найсучаснішим устаткуванням. Окрім того, варто відмітити, що прибудинкова територія житлового комплексу повністю освітлюється.

Схожі статті