+380673870816 +380673870816

Суд Рівного виніс вирок водієві Волині, який здійснив ДТП, внаслідок якого загинуло троє людей

Вироком суду засуджено мешканця Волинської області, який вчинив у Рівному ДТП, внаслідок якого загинуло троє людей. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.
    Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 липня 2008 року на вулиці Київській у Рівному. Водій "Мазди" – 20-річний Петро повертався додому у Волинську область. Проїжджаючи містом Рівне на великій швидкості, він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та у результаті зіткнувся з автомобілем "ЗАЗ". Внаслідок ДПТ загинули водій та пасажир "ЗАЗу", а також пасажир "Мазди". Ще п’ять чоловік, в тому числі двоє малолітніх дітей, отримали різного ступеня тілесні ушкодження.
    Рівненським міським судом завершено судовий розгляд кримінальної справи стосовно волинянина. Його визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей, та засуджено до 9 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Схожі статті