+380673870816 +380673870816

Студенти Рівненщини отримали стипендії від Леоніда Кучми

У рамках святкування Міжнародного Дня студента до Національного університету "Острозька академія" завітав Президент України 1994-2005 рр. Леонід Кучма. Про це повідомила прес-служба Острозької академії.
     Леонід Кучма привітав усіх зі святом і вже традиційно вручив стипендії найкращим студентам шістьох факультетів за особливі досягнення у навчальному процесі. Стипендіати подякували меценату теплими словами, а ректор академії Ігор Пасічник нагородив Президента перснем князя Василя-Костянтина Острозького. 
     Окрім стипендій студентство університету отримало у подарунок цінні книги від гостей. Академік Петро Толочко подарував свою наукову працю під назвою "Ярослав Мудрий", Ігор Шпак — книги на економічну тематику, а Олег Каштан, продовжуючи свою меценатську діяльність, — цінну книгу "Пересопницьке Євангеліє. Витоки і сьогодення".
     У рамках зустрічі також відбулася презентація другого видання енциклопедії "Острозька академія", що стала результатом співпраці університету, фонду "Україна" та видавництва "АДЕФ-Україна". Перші примірники цієї унікальної книги отримали в подарунок гості академії.

Схожі статті