+380673870816 +380673870816

Студенти НУВГП передали вихованцям Ясининицького навчально-реабілітаційного центру подарунки від Миколая

Вихованці Ясининицького навчально-реабілітаційного центру з нетерпінням чекали на Святого Миколая. В рамках акції "Здоровий сон – здорова дитина", цей заклад з концертною програмою і подарунками відвідали майбутні менеджери, студенти Національного університету водного господарства та природокористування.  

Вже не вперше студентство Національного університету водного господарства та природокористування організовує благодійні акції. Цього разу під прицілом волонтерів стали малята Ясининицького навчально-реабілітаційного центру. В результаті акції активістам вдалося зібрати 20 тисяч гривень. До збору коштів приєдналися не лише інші факультети НУВГП, а й депутат Рівненської обласної ради Сергій Качановський та благодійні організації. Волонтери подарували дітям найнеобхідніше.

Надія Беліченко, студентка 6 курсу факультету менеджменту НУВГП:

- В першу чергу. ми витратили гроші на постільну білизну, магнітно-маркерні дошки, канцелярське приладдя, новорічну ялинку, подарунки до неї, а також зимовий одяг для дітей-сиріт даного будинку.

Під час святкового концерту новорічний настрій малюкам дарувала талановита молодь вишу. Після закінчення дійства, малеча отримала довгоочікувані подарунки від "студентів-чарівників".

Степан Копера, директор Ясининицького навчально-реабілітаційного центру:

 - Це дійсно благочинна акція, яка запалила блиск очей, у малечі з’явилася усмішка. Це надзвичайно потрібно нашим дітям, нашим вихованцям.

Нині в цьому навчально-реабілітаційному центрі перебуває 59 діток, більшість з них, або сироти, або позбавлені батьківської опіки. Пан Володимир вихователем працює вже двадцять років, проте, сьогодні він Миколай.

Володимир Мигалюк, інструктор з фізичної культури:

 - В кожного з працівників вистачає душевної теплоти, яку треба давати дітям. Адже вони обездолені. Наше завдання – це компенсувати. Дати можливість навчатися, розвиватися поряд з нормальними дітьми.

Після концерту волонтери мали змогу відвідати навчальні групи та класи, щоб особисто поспілкуватися та побавитися з малечею, поділитися своїм теплом та увагою. Студенти розповіли, що творити добро приємно, тим більше, коли бачиш щасливі та вдячні дитячі очі.

Схожі статті