+380673870816 +380673870816

Стали відомі імена переможців конкурсу "Гордість Рівненщини"

Громадськості стали відомі імена переможців обласного рейтингу популярності "Гордість Рівненщини-2011". Нагадаємо, лідерів визначали у 9 номінаціях за допомогою інтернет-голосування. 

 Дієві політики, впевнені у своїх силах бізнесмени, активні громадські діячі та успішні спортсмени - проект "Гордість Рівненщини", який об’єднав лідерів області різноманітних сфер. Загалом, кращих з кращих визначили серед трьохсот п’ятдесяти претендентів. Переможців в номінаціях обирали двома шляхами – інтернет-голосуванням та за рішенням членів рейтингової комісії.

Олексій Губанов, ініціатор проекту, заступник голови Рівненської ОДА:

- Люди мало знають про населені райони, які роблять гарні справи, але залишаються в своїх населених пунктах. Ми це зробили, ми цього добилися. Це дуже неочікувано. 

Руслан Потапчук не лише обіймає посаду депутата Костопільської районної ради, а й є директором товариства "Укртехноліс". Він розповів, що щодня намагається щось корисного зробити для своєї громади, тому й здобув перемогу в номінації "Влада і політика" за результатами інтернет-голосування в проекті "Гордість Рівненщини".

Руслан Потапчук, переможець в номінації "Влада і політика":

- Я думаю, люди мене підтримали через те, що я впроваджую потрібні речі. Найбільше допомагаю сільським громадам. В мене є хороші проекти, де я допомагаю освітленню вулиць, ремонтую дитсадки, будинки культури.

Організатори конкурсу розповіли, що у період голосування на сайт "Гордість Рівненщини" обрушився шквал голосів. Деякі з учасників лише за ніч набирали по тисячі схвалень. Тому у всесвітній павутині було безліч нарікань на необ’єктивність голосування, мовляв, деякі учасники в нечесний спосіб нарощували собі рейтинги. Члени комісії такі закиди спростували. Вони розповіли, що для більшої об’єктивності спеціально обирали переможців двома способами.

Юрій Кічатий, голова Рівненської обласної ради:

- Ви знаєте, важко говорити про це і звинувачувати когось, можливо окремі групи підтримки і були, які захотіли активно попрацювати на свого кандидата. 

А ось цінними думками та дієвими рішеннями, претенденти на звання "Гордість Рівненщини" ділилися під час круглих столів, які влаштовували ініціатори проекту. У наступному ж році конкурс планують значно розширити у номінаціях, аби охопити та згуртувати якомога більшу кількість талановитих та активних жителів нашого краю.

Схожі статті