+380673870816 +380673870816

Спортивні споруди Рівненщини потребують реконструкції

Днями відбулося виїзне засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту в місті Дубно, за участю начальника відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимира Гуділіна. Депутати обласної ради зустрілися з Дубенським міським головою Василем Антонюком та активом міста. В ході зустрічі міський голова охарактеризував неналежне забезпечення міста спортивними спорудами. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
     Депутати обласної ради відвідали частково відновлений міською владою стадіон "Спартак", який активно використовується навчальними закладами та мешканцями міста. Депутатів стурбували умови, в яких займаються діти в міській ДЮСШ. Міська ДЮСШ розташована в приміщенні колишнього кінотеатру, знаходиться в аварійному стані (над половиною приміщення впав дах). Проблему загострює те, що згадане приміщення знаходиться у приватній власності та планується під знесення. 
     Міський голова запропонував депутатам оглянути альтернативне приміщення, в яке після реконструкції планується перенесення ДЮСШ. Депутати оглянули альтернативне приміщення колишнього будинку офіцерів, який знаходиться також в аварійному стані, але належить міській раді. Василь Антонюк повідомив, що на реконструкцію приміщення розроблена проектно-кошторисна документація та проведено відповідні експертизи, однак всіх коштів міська казна на реконструкцію осилити не може – потрібна допомога обласної казни. Депутати вирішили рекомендувати облдержадміністрації передбачити в обласному бюджеті на 2012 рік цільову субвенцію Дубенській міській раді у сумі 50 відсотків від вартості реконструкції.

Схожі статті