+380673870816 +380673870816

Слухові апарати та грошову допомогу отримали пацієнти госпіталю ветеранів ВВв

Голова обласної ради Юрій Кічатий та голова облдержадміністрації Василь Берташ з нагоди 66-ї річниці Перемоги відвідали госпіталь ветеранів Великої Вітчизняної війни. Керівники області вручили усім пацієнтам закладу грошову допомогу за рахунок коштів обласного бюджету, а також слухові апарати тим ветеранам, які стояли на черзі. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
     Водночас влада області намагається не стояти осторонь потреб ветеранів і в межах своїх повноважень робить усе можливе, щоб забезпечити цій категорії громадян належний рівень лікування та медичного забезпечення. Так, минулого року, після тривалої реконструкції, завдяки посиленій увазі влади області, в госпіталі відкрили фізіотерапевтичний корпус. Сьогодні завдання влади – завершити роботи з реконструкції та оновити обладнання в усьому закладі.
     Довідка: у Рівненському обласному госпіталі інвалідів війни Рівненської обласної ради, сьогодні лікується 238 ветеранів. Загалом у 2010 році тут пролікувалися 5 тисяч 200 людей. З минулого року вдалося збільшити фінансування закладу: зокрема, на один ліжкодень одному пацієнту в бюджеті області передбачено 24 гривні на харчування і 22 гривні - на медикаменти. В рік в межах закладу ці суми складають понад 2 мільйони гривень та 1 780 гривень.

Схожі статті