+380673870816 +380673870816

Скоро НК "Верес" зустрінеться на футбольному полі з київським "Динамо"

Фото пресслужби НК "Верес"

Найближчої неділі, першого серпня, рівненський Верес вперше після перерви тривалістю у три сезони зустрінеться із київським Динамо. Столичний клуб до цієї зустрічі підходить у статусі чинного чемпіона України. Перед надважливим для червоно-чорних випробуванням про очікування від майбутнього матчу з інформаційною службою народного клубу поділився найдосвідченіших гравець нашої команди Валерій Кучеров.

- Валерію, як оцінюєш старт команди в УПЛ?

- У стартовому матчі чемпіонату ми протистояли команді, яка представляє Україну у Єврокубках. Нічим не поступалися супернику і, вважаю, грали з Колосом на рівних.

- У неділю Верес зіграє проти Динамо. Матч з чемпіоном вже у другому турі - це добре для позитивного старту у сезоні, чи хотілося б зустрітися з Динамо дещо пізніше?

- Не бачу жодної різниці, коли і з ким грати. Впевнений, що кожен із футболістів нашої команди хоче якомога краще себе проявити в матчі проти Динамо. 

- У 2017-му ти не вийшов на поле у грі з Динамо. Чи буде недільна гра для тебе особливо принциповою?

- Особисто у мене ніякої принциповості немає. Але дуже хочу, щоб команда зіграла цієї неділі не гірше, аніж у сезоні 2017-2018, коли на першому етапі чемпіонату Верес зіграв з Динамо унічию на виїзді і переміг вдома.

- Як готуєтеся до цього матчу?

- Готуємося у звичному режимі. І з хорошим настроєм після вихідних. 

Повідомляє пресслужба НК "Верес"

Схожі статті