+380673870816 +380673870816

"Сімейні перегони" фінішували у Кузнецовську

На Рівненщині завершилася спортивно-інтелектуальна гра "Сімейні перегони", аналогів якій в Україні немає. Учасниками стали родини з усієї області. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     У спритності та кмітливості вони змагалися упродовж року. Загалом майже 30 тисяч краян спробували себе у спортивно-інтелектуальній грі. Серед них були як діти-дошкільнята, так і дідусі, які вирішили допомогти дітям та внукам здобути перемогу. В результаті, у суперфіналі змагалися дванадцять сімей-команд, які упродовж усіх етапів гри зуміли набрати найбільше рейтингових балів. 
     Завершальні змагання "Сімейних перегонів" відбулися у День фізичної культури і спорту у Кузнецовську. Вони стали яскравим доповненням до святкування Дня міста. Тож найспортивніші родини краю вправлялися у чотирьох естафетах. За умовами гри сімейна команда повинна була налічувати 3 людини. До того ж, діти мали бути шкільного віку, тож деяким молодим сім’ям допомагали племінники. Розпочали змагання батьки. У велетенських боксерських рукавицях вони билися навкулачки. Тож на півгодини стадіон перетворився на ринг. Потому і батьки, і діти стали футболістами. Щоправда, серед обов’язкових аксесуарів були величезні кросівки. Та й футбольний м’яч виявився значно більшим від стандартного. Пізніше ж на гравців чекала "Незвичайна подорож" - вони змагалися у тому, хто швидше котитиме надувне колесо, будучи всередині конструкції. А під час останньої, найкумеднішої естафети уся сім’я бігала наввипередки, одягнувши троє штанів, які були скріплені між собою.
     В результаті кращими із кращих стали родини Салецьких із Радивилівського району, Жакунів із Дубровицького району та Гончарів із Володимирецького району. Усі сімейні команди, які брали участь у суперфіналі гри, отримали медалі та подарунки. А чемпіонам "Сімейних перегонів" - сім’ї Салецьких вручили сертифікат номіналом у  4 тисячі гривень на придбання побутової техніки. 

Схожі статті