+380673870816 +380673870816

Сільськогосподарським товаровиробникам передбачено дотації за реалізоване молоко та м'ясо

Державним бюджетом на 2012 рік передбачено 732 мільйони гривень для державної підтримки галузі тваринництва, зокрема шляхом виплати дотації за реалізоване молоко і м'ясо. Про це повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ
    Також передбачається спрямувати на підтримку галузі тваринництва частину видатків за бюджетною програмою «Фінансова підтримка заходів в агропромисловому комплексі». На сьогодні Мінагрополітики за дорученням Уряду завершує підготовку механізму використання бюджетних коштів на зазначені цілі, який найближчим часом буде розглянуто на засіданні Кабінету Міністрів.
    Крім того, відповідно до Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки сільськогосподарських товаровиробників" переробне підприємство з 1 січня 2012 року суму податку на додану вартість, перераховану на спеціальний рахунок, використовує виключно для виплати сільськогосподарським товаровиробникам компенсації за продані ними молоко і м’ясо в живій вазі.

Схожі статті