+380673870816 +380673870816

Серед депутатів місцевих рад Рівненщини визначено найсильніших у шашках, шахах, настільному тенісі та більярді

31 березня, розпочався другий етап обласної спартакіади 2012 року серед депутатів обласної, районних, міських рад міст обласного значення, сільських та селищних рад у місті Рівне з настільного тенісу, шахів, шашок та більярду (вільна піраміда). Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
    Участь у змаганнях взяли 16 команд обласної, районних та міських рад обласного значення. Представники депутатського корпусу Демидівського, Дубровицького, Рокитнівського, Сарненського районів та міста Острог не представили своїх команд на змагання із зазначених видів спорту.
    Перше місце в змаганнях із шашок серед жінок-депутатів зайняла Лариса Гурінчук, яка представляла Березнівський район, друге місце посіла Вікторія Гор (Гощанський район) та третє– Світлана Максимчук (Рівненський район). Перемогу серед чоловіків-депутатів місцевих рад області у змаганнях із шахів отримав Володимир Марчук з команди Гощанського району, другим був Анатолій Пожарський, який представляв Дубенську міску раду, третім – Дмитро Ткачук з депутатської команди Корецького району.
    В змаганнях із настільного тенісу перемогла Людмила Шолом, яка є депутаттом Кузнецовської міської ради, друге місце посіла Світлана Косарук, яка представляла депутатів Млинівського району, та третьою була – Аліна Манчик з команди Зарічненського району. Серед чоловіків переможцем змагань з настільного тенісу став Вадим Пінчук з команди Рівненського району, другим був Сергій Козерець з команди Володимирецького району та третім– Андрій Мамчур (Радивилівський район).
    В загальнокомандній першості у змаганнях з настільного тенісу першою була команда Рівненського району, другою Володимирецького району та третьою – команда Кузнецовської міської ради.
    У змаганнях з більярду серед чоловіків перше місце зайняв представник депутатського корпусу Володимирецького району Генадій Дядечко, друге – Андрій Осійчук (Березнівський район), третє – Сергій Мельник (Дубенська міська рада). В загальнокомандному заліку з більярду переможцем стала команда Дубенської міської ради, другою була команда рад Березнівського району, третьою – команда обласної ради.

Схожі статті