+380673870816 +380673870816

Рятувальники МНС провели навчання на Рівненському пивзаводі

До оперативно-диспетчерської служби Управління МНС в області надійшло повідомлення про пожежу в одному із складських приміщень приватного акціонерного товариства "Рівень". Про це повідомила прес-служба УМНС України в Рівненській області.

Саме за таким сценарієм розпочалися тактико-спеціальні навчання сил та засобів Рівненського міського відділу МНС та частини спеціального призначення аварійно-рятувального загону. Вогнеборці, що прибули до місця виклику, одягнувши апарати захисту органів дихання провели розвідку місця виникнення пожежі, де в одному з приміщень виявили потерпілого та негайно евакуювали його в безпечну зону, передавши працівникам швидкої медичної допомоги.

Далі рятувальниками були подані потужні водяні стволи на гасіння приміщення. Уся пожежно-рятувальна операція зайняла близько сорока хвилин. Результати продемонстрованої роботи показали високу готовність підрозділів до дій щодо ліквідації складних пожеж на таких об’єктах.

Варто відмітити, що ПрАТ "Рівень" відноситься до потенційно небезпечних об’єктів, підприємство розташоване в центральній частині міста, де цілодобово працюють майже сто чоловік обслуговуючого персоналу і найголовніше на об’єкті зберігається півтони небезпечної хімічної речовини "аміаку", яке використовується в технологічних процесах. Тому проведення таких навчань є надзвичайно важливими.

Схожі статті