+380673870816 +380673870816

Рокитнівський район Рівненщини, де мешкає найбільше в Європі багатодітних родин, отримає нову лікарню

У 2011 році для завершення першого пускового комплексу будівельних та оснащувальних робіт Рокитнівській центральній районній лікарні з держбюджету виділено 26,4 мільйонів гривень. На ці гроші було оснащено рентгенологічне, фізіотерапевтичне, приймальне, неврологічне, дитяче та терапевтичне відділення. 
   
 На честь відкриття нового терапевтичного відділення, яке почало працювати з початку поточного року, Президент України Віктор Янукович передав медикам швейцарський апарат штучного дихання. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.
    Після здачі другої черги планується розширити терапевтичний корпус, на що потрібна сума, аналогічна затраченій торік. Адміністрація області запевнила, що виділення коштів на завершення будівництва є в поточному році першочерговим завданням. Справа в тому, що Рокитнівський район лідирує за показниками народжуваності – рівень приросту населення тут усемеро вищий від загальнообласного. Щороку в районі народжується понад тисяча дітей. Також тут проживає найбільше в Європі багатодітних родин.

Схожі статті