+380673870816 +380673870816

Робоча група при ОДА розглядає проблеми реєстрації податкових накладних сільгоспвиробниками

Фото пресслужби РОДА

Проблему блокування податкових накладних приватних фермерських господарств у спеціальній системі моніторингу вирішували сьогодні під час засідання робочої групи з оперативного вирішення питань, пов’язаних з оподаткуванням в аграрному секторі.

Серед присутніх - заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, директор агропромислового розвитку Надія Переходько та представники податкової служби. Повідомляє пресслужба РОДА.

«Ми підтримуємо наших сільгоспвиробників. Усі проблеми, які виникають у них під час ведення бізнесу, намагаємось вирішувати спільно, оперативно та прозоро. Сьогодні ми надали якісну консультаційну підтримку новоствореному фермерському підприємству. Напрацювали шляхи, механізми і способи вирішення проблемних питань», - зазначив Ігор Тимошенко.

За його словами, найчастіших помилок підприємці допускаються у підготовці документів для розблокування податкових накладних та щодо підтвердження невідповідності підприємства критеріям ризиковості.

«Усі, у кого виникають проблеми в оформленні податкових накладних, матимуть змогу звернутись до робочої групи та отримати консультаційну підтримку. Проблематика буде розглянута, зафіксована та додана до розгляду відповідної скарги комісією», - зазначила Надія Переходько. 

А звертатися можна на адресу департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації agroprom@rv.gov.ua.

Схожі статті