+380673870816 +380673870816

Рівняни посіли третє місце у підсумковому виступі на "Майдансі"

Рівненська команда посіла третє місце за підсумками першого виступу у всеукраїнському проекті "Майданс". Із сорока можливих балів, команда здобула тридцять вісім, а глядачі допомогли набрати ще дванадцять за допомогою SMS-голосування. Тепер команда готується до наступного туру, який відбудеться 17 вересня.

 "Рівне! Рівне!", - скандують учасники команди під час нової репетиції. Атмосфера свята панує серед молоді навіть після приїзду додому зі столиці. Рівняни пишаються, що учасникам вдалося вдало зарекомендувати себе серед інших міст-мільйонників. Танцівники розповіли, що вийшло навіть краще, ніж самі того очікували.

Катерина Черпак, учасниця проекту "Майданс":

ми були у захваті від нашого виступу. Ми цього не очікували. На репетиціях було геть інакше. А вийшли на сцену і зробили неочікуване. Нас підтримували й інші міста. Ми їм за це вдячні.

Даша Ухова та Ліона Шелест, учасниці проекту "Майданс":

на репетиціях в нас нічого не виходило. Всі думали, що програємо. Коли ж розпочався прямий ефір, то ми підбадьорилися і виклалися на всі двісті.

Єдиною прикрою новиною виступу стала травма головного хореографа Аліси Зайцевої. Дівчина під час репетицій пошкодила собі зв’язки на ногах і зараз знаходиться вдома. Проте, вже у п’ятницю, незважаючи ні на що, вона приїде на репетицію до своєї команди. 

Чутки ж про те, що діти під час виступу застудилися, бо танцювали босоніж розвіяла заступник міського голови Галина Кульчинська.

Галина Кульчинська, заступник міського голови Рівного:

ніхто не хворів. Все було як під час військових дій. Коли адреналін зашкалює, то холод не відчувається.

Наразі вже розпочалися нові репетиції. Тепер учасників буде на двісті чоловік більше. Перші дві хвилини танцю хлопці та дівчата вже вивчили, ескізи нових костюмів бачили. Нашими суперниками у наступному турі будуть команди Криму, Києва та Борисполя. Учасники зізнаються, що конкуренти дуже серйозні. Тож залишається докласти максимум зусиль, щоб вже 17 вересня у Києві, на Майдані Незалежності показати справжній танцювальний клас.


110906_Midanse sferadesigner

Схожі статті