+380673870816 +380673870816

Рівняни підкорили своїми танцями Польщу

Три золота, чотири срібла та дві бронзи завоював на міжнародних змаганнях зі спортивного танцю рівненський танцювальний клуб "Лінія". 

Юні, проте вже такі талановиті та працелюбні – учасники рівненського танцювального клубу "Лінія". Кажуть, що саме завдяки майстерності та наполегливості їм вдалося підкорити журі на міжнародному конкурсі спортивного танцю в Польщі.

Танцювальний клуб "Лінія":

- Ми перебували там 4 дні. Конкурс був дуже добре організований. Були пари з України, Польщі, Росії. Ми намагались показати себе найкраще і всі наші пари здобули призові місця.

Це був перший і досить важливий конкурс для колективу в цьому танцювальному сезоні. Розповідають, що перемогу вдалося завоювати завдяки щоденним тренуванням, впевненості в своїх силах, артистичності та підтримці тренера.

Танцювальний клуб "Лінія":

- Щоденні тренування пішли нам на користь і ми хотіли показати найкращий результат і показали це. 

Танцюйте собі в задоволення і результат обов’язково буде – такі поради дітлахам зазвичай перед виступом дає керівник колективу Анна Саверська. Схоже, що вони таки діють.

Анна Саверська, керівник танцювального клубу "Лінія":

- Підготовка була досить напружена. Щоденні тренування принесли хороші результати. Шість пар, які брали участь у змаганнях отримали золоті, срібні та бронзові нагороди. Це результат клопіткої праці команди людей: дітей, батьків та викладачів, які з ними працюють.

Вже в грудні на колектив чекають нові змагання міжнародного рівня у Франції. Активно готуватись до них почали вже, аби знову гідно представити Рівненщину на танцювальній арені світу. А тій молоді, яка в цей час сидить вдома та гає час за комп’ютером, колектив дає свої слушні поради. У житті треба розвиватись.

Танцювальний клуб "Лінія":

- Ми радимо йти на гуртки, займатись спортом, не просиджувати увесь час. На танці!

 

Схожі статті